Firma Instalare Panouri Fotovoltaice Romania

Suntem activi în domeniul energiei solare în România din 2019.

Prin abordarea personalizată și serviciile complete pe care le oferim, garantăm independența energetică și calitatea superioară la fiecare instalare, atat la casele rezidentiale, la companii sau parcuri fotovoltaice.

Avem o rețea de Instalatori Certificați GIAUL, asigurându-ne că putem răspunde rapid și eficient nevoilor clienților noștri pe întreg teritoriul tarii.

Până în prezent, am efectuat instalări în majoritatea centrelor urbane majore, inclusiv:

Nord-Est:

Nord-Vest:

Centru:

Vest:

Sud:

Sud-Est:

Autonomie completă în fluxul de muncă

Coordonăm întregul proces de import, distribuție, proiectare, instalare și suport post-vânzare cu o structură bine definită formată din patru companii interconectate.

Această organizare ne permite să asigurăm o calitate și eficiență superioară în toate etapele, incepand de la achiziția materialelor până la instalarea și întreținerea sistemelor fotovoltaice.

Experiență vastă în instalații

Cu peste 1000 de sisteme fotovoltaice instalate, am reușit să reducem costurile energetice pentru o gamă largă de clienți,proprietari de locuințe rezidentiale sau companii industriale.

Fiecare proiect subliniază angajamentul nostru față de soluții sustenabile și eficiente, garantând independența energetică a clienților noștri.

Parteneri ai Programului Casa Verde

Ca parteneri certificați în Programul Casa Verde fotovoltaice, promovăm activ tranziția către energii regenerabile și îmbunătățirea eficienței energetice.

Colaborarea noastră cu acest program nu doar că validează expertiza noastră, dar oferă și clienților acces la subvenții guvernamentale, facilitând astfel adaptarea la tehnologii eco-friendly.

Suntem importatori direcți huawei și distribuitori al celor mai bune mărci

Acest lucru ne oferă mai multe avantaje care se traduc direct în beneficii pentru tine: 

 • Calitatea produsului
 • Prețuri competitive
 • Disponibilitatea produsului
 • Asistență post-vânzare

Produse Imediat Disponibile

Avem un avantaj unic care ne diferențiază de competitorii noștri și care ar putea să te intereseze: depozitul nostru.

Ca importatori direcți Huawei și distribuitori ai unora dintre cele mai bune mărci din industrie, menținem un stoc larg de produse în depozitul nostru.

Acest avantaj nu numai că ne permite să accelerăm semnificativ timpul de instalare, dar reduce și costurile.

Instalatori Certificați GIAUL și validati AFM

Știi care este componenta cea mai importantă ce trebuie evaluata pentru alegerea unui sistem fotovoltaic? Instalarea!

Adesea, acest aspect este neglijat și, pentru a economisi, munca de instalare este încredințată personalului puțin calificat, neexperimentat sau grăbit.

Deoarece calitatea instalării este strâns legată de durata sistemului și de siguranța acestuia, am decis să-i acordăm cea mai mare importanță.

Înainte de a înființa compania Giaul Energy Srl, fondatorul nostru a lucrat în acest sector timp de peste 20 de ani, dobândind competențe puternice în cele mai riguroase standarde de calitate.

Toate aceste motive ne-au determinat să creăm propria noastră certificare pentru a ne asigura că lucrăm cu echipe de instalatori pregatite.

Pentru a deveni un Instalator Certificat GIAUL este necesar să urmați un curs de formare ținut de echipa noastră și să treceți un examen final (atât teoretic cât și practic).

Odată ce a trecut examenul, un Instalator Certificat GIAUL primește direct de la noi tot materialul necesar pentru a putea efectua instalarea în cel mai bun mod posibil: panouri fotovoltaice, invertor, cabluri, sisteme de fixare, componente electrice, îmbrăcăminte de protecție, echipamente, materiale de consum, etc…

În cele din urmă, o echipă GIAUL organizează vizite trimestriale aleatorii pentru a evalua instalările efectuate de proprii Instalatori Certificați, cu scopul de a controla și monitoriza calitatea.

Cum lucrează un instalator de calitate scăzută?

 • Folosește sisteme de fixare ieftine: aceasta implică riscuri privind rezistența panourilor în caz de vânt puternic și infiltrații ale apei.
 • Folosește conectori de calitate slabă pentru a economisi: poate implica riscul de incendiu, deoarece acestea sunt componentele cele mai delicate.
 • Lasă cablurile expuse la soare și la intemperii: după câțiva ani cablurile se pot deteriora.
 • În timpul instalării componentelor interne murdărește pereții, face mult praf, si nu curăță locul unde a lucrat.
 • Nu lasă suficient spațiu gol în jurul componentelor care emit căldură: poate provoca daune la invertor și la eventualele baterii de acumulare.
 • Nu pune descărcătoare și întrerupatoare în panoul electric pentru a economisi costurile de instalare: în caz de fulger, invertorul se poate deteriora.

Cum lucrează un Instalator Certificat GIAUL?

 • Folosește doar sisteme de fixare de înaltă calitate furnizate direct de GIAUL. Acestea sunt din aluminiu de grosime mare și de la cele mai bune branduri: K2 System, ESDEC, ...
 • Folosește doar conectori de înaltă calitate furnizati direct de GIAUL.
 • Cablurile rămân protejate de soare și de intemperii, nu sunt niciodată vizibile.
 • Nu lasă urme ale trecerii sale, curăță totul la sfârșitul lucrărilor și instalarea nu afectează estetica clădirii.
 • Lasă suficient spațiu în jurul invertorului și eventualelor baterii de acumulare (așa cum este prevăzut în manualul oficial de instalare).
 • Pune întotdeauna descărcătoare și întreruptoare în panoul electric pentru a proteja invertorul de fulgere.

Alege profesionalismul și calitatea

Nu compromite calitatea când vine vorba de energia ta. Alege GIAUL pentru instalarea panourilor fotovoltaice și beneficiază de experienta unei echipe de profesioniști dedicați. Vizitează pagina noastră de contact pentru a discuta despre specificațiile proiectului tău și pentru a organiza o consultație.

Contactează-ne acum pentru a descoperi cum instalațiile fotovoltaice pot îmbunătăți eficiența energetică și pot oferi independența energetică necesară.