B2B

Suntem o companie specializată în comerțul B2B, prezentă pe piața din România, din anul 2019. Misiunea noastră este de a oferi întreprinderilor, echipamente, instalații și soluții practice de înaltă calitate.

Societatea Giaul Energy a fost creată exclusiv pentru comerțul online, ca răspuns la cererea crescuta de colaborare în piața B2B din România.
Obiectivul nostru este de a dezvolta în continuare acest segment, oferind produse și servicii calitative pentru intreprinderi de orice dimensiune.

Suntem importatori și distribuitori de produse Huawei, și comercianți cu amănuntul ai altor mărci importante în domeniul energiei regenerabile, cum ar fi: SolarEdge, Deye, Enphase, Fronius, Sungrow, Goodwe, Tigo, Trina Solar, Canadian Solar, LONGi Solar, K2 Systems, BYD, Pylontech și altele.

Datorită acestei game variate de produse, suntem în măsură să satisfacem nevoile fiecărui client și să oferim soluții personalizate pentru fiecare tip de proiect.

Noi dedicăm atenție fiecărui client, de la micul antreprenor la marile companii, oferind expedieri rapide și eficiente.

Scopul nostru este de a rezolva împreună orice problemă tangențială activității dumneavoastră, pentru a garanta o relație comercială durabilă și avantajoasă pentru ambele părți.

De asemenea, suntem bucuroși să oferim clienților noștri fideli reduceri per volum și alte promoții speciale, pentru a crea un parteneriat comercial pe termen lung cu clienții noștri B2B.

 

GIAUL ENERGY S.R.L.
Str. Fabricilor 7,
Rădăuți 725400 - Romania