ATENȚIE: MODIFICARE COTA TVA PENTRU FOTOVOLTAICE

Prețurile afișate pentru produsele noastre sunt fără TVA. TVA-ul final care va fi aplicat facturii (5% pentru persoanele fizice sau 19% pentru persoanele juridice) va fi în conformitate cu dispozițiile articolelor p) și q) din Legea 39/2023, care au modificat articolul 291 alineatul (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

Despre noi

Suntem o echipa prezenta pe piata din Romania inca din anul 2019, formata pentru a pune la dispozitia dumneavoastra echipamente, instalatii precum si solutii practice, antrenata sa raspunda promp solicitarilor clientilor si convinsa ca viitorul nu poate fi altfel .

Societatea Giaul Energy a fost infiintata exclusiv pentru comertul online ca urmare a solicitarilor de colaborare din tara, obiectivul nostru fiind dezvoltarea segmentului B2B.

Ne propunem, la fel ca si in trecut, sa dedicam atentie fiecarui client persoana fizica sau juridica, sa facem expedieri prompte si si sa rezolvam impreuna orice problema tangentiala activitatii noastre.

Vom rasplati fidelitatea tuturor clientilor si vom acorda reduceri per volum clientilor persoane juridice-instalatori, in scopul crearii unui bun raport comercial pentru o perioada indelungata.

 

GIAUL ENERGY S.R.L.
Str. Fabricilor 7,
Rădăuți 725400 - Romania